Eurosafe je mlada i brzorastuća tvrtka sa sjedištem u Rijeci. Ovisno o djelatnosti, radnike opskrbljujemo s radnom odjećom i obućom te zaštitnom opremom. Osim građevine, metalne industrije i nautike prisutni smo u turizmu i ugostiteljstvu.

Misija

Povezivanje s mladim i perspektivnim tvrtkama te im uz vrhunske proizvode ponuditi nezaboravno iskustvo kroz personalizirani pristup prilikom prezentacije proizvoda i procesa kupnje.

Fokus djelovanja

INDUSTRY – radna odjeća, obuća te zaštitna oprema u industriji, graditeljstvu i ostalim granama
MEDICAL – zaštitne maske, respiratori i jednokratni i sterilni asortiman
HORECA – radna odjeća i obuća u profesionalnoj kuhinji, recepciji i beauty centru
PROMO –promotivni asortiman s mogućnošću tiska ili veza logotipa na majice

Proizvođači

Dugogodišnja suradnja s našim proizvođačima odraz je odlične komunikacije i međusobnog poštivanja. Naši proizvođači posvećuju veliku pozornost kvaliteti, izdržljivosti I praktičnosti materijala. Kontinuirano prate trendove te oduševljavaju s funkcionalnim i estetskim rješenjima. Uspješno surađujemo s brendovima kao što su Sir Safety, Elka, Payper, Lotto, Robusta i mnogi drugi.

Zaposlenici

Njegujemo kolektivni duh koji stvara ugodnu radnu atmosferu. Iznimno cijenimo naše zaposlenike te nam je osobni i profesionalni razvoj zaposlenika od iznimne važnosti. Stoga ni ne čudi visoka razina tolerancije, strpljenja i empatije među zaposlenicima.

Naše obećanje

Od prve godine postojanja Eurosafe uz podršku zaposlenika i proizvođača maksimalno se posvećuje svakom klijentu i krajnjem kupcu. Garantiramo najbrži rok dostave te precizno i odgovorno dostavljamo artikle od centralnog skladišta do Vaše adrese. Nastojimo olakšati proces narudžbe te Vas pratimo i pružamo podršku kroz sve etape suradnje.

Obratite nam se s povjerenjem, tu smo zbog Vas.
Vaš Eurosafe tim