U potrazi ste za radnom cipelom koja je robusna, dugovječna i pruža zaštitu od udarca i proboja?

Izdržljiva radna cipela Fresno izrađena je od vrhunske goveđe kože koja je vodonepropusna. Fleksibilni središnji dio potplata pruža lakoću kretanja, a đon je neklizajući na skliskim i mokrim površinama. Uz veliki raspon dostupnih veličina (od 35 do 50) svatko će naći broj koji će mu odgovarati. Fresno radna cipela obilježava izvanrednu španjolsku kvalitetu izrade radne obuće, te će zasigurno biti u upotrebi i nakon nekoliko godina.

U nastavku opisujemo radnu cipelu Fresno po svim ključnim karakteristikama:

Potplat

Protuklizni SRC potplat pruža stabilnost na skliskim i mokrim površinama. Đon s izraženim utorima bolje prianja na neravnim površinama, a središnji dio s laganim lukom olakšava penjanje po ljestvama gdje će cipela obujmiti stepenicu i onemogućiti pad s visine. Fleksibilni središnji dio potplata omogućuje lakše savijanje cipele i olakšava kretanje.

Unutrašnjost

Unutrašnjost radne cipele je toplinski izolirana s gornjim slojem od tekstila. Osobama s širom nogom odgovarati će ovaj oblik cipele. Uložak se može izvaditi što olakšava održavanje cipele i naknadnu zamjenu novog uloška.

Gornjište

Gornjište radne obuće izrađeno je od vrhunske goveđe kože s laganom teksturom. Cipela ima vodoodbojni premaz koji odbija vodu što znači da će noge ostati suhe i pod najvećim kišama. Spojevi su lijepljeni. Način vezivanja cipela je olakšan zbog vezica koje prolaze kroz metalne omče i jamče vezivanje cipele u jednom potezu.

Kapica

Izdržljiva radna cipela Fresno ima čeličnu kapica koja pruža najviši nivo zaštite i može apsorbirati udarac u nožne prste od 200J.

Standardi i norme

Cipela ima standard S3, CI i SRC. Standard S3 označuje da je cipela ima zaštitnu čeličnu kapicu i da je gornjište vodoodbojno. CI standard označuje da je cipela toplinski izolirana te ako se vanjska temperatura spusti na -17*C, unutrašnji dio cipele neće pasti ispod 10*C. Standard SRC označuje da je cipela protuklizna, uljeotporna i antistatik te stoga sigurna na skliskim površinama.

Recenzija:

Izdvojili smo dvije pozitivne recenzije osoba koje su isprobale radnu cipelu Fresno:

„ Na prvi izgled cipela kao i svaka druga, ali cipela je komotna i ono što je najvažnije ne kliže se. Cijena je prihvatljiva i odgovara kvaliteti. „

-Dario

„Zadovoljan sam s cipelom. Čvrsta je i nije me nažuljala.“

– Anonimno