STEP ONE kolekcija je pomna selekcija kuharskih odjevnih predmeta za one koji traže odličnu kvalitetu za pravu cijenu. Jednostavni krojevi bluza, hlača i pregača koji prate liniju tijela oduševiti će svakog kuhara. 

Step One kolekcija za profesionalne kuhare u skladu je s OEKO-TEX STANDARD 100 što znači da je proizvod bezopasan za ljudsko zdravlje. Standard ispituje svaku komponentu proizvoda na štetne stvari – od tkanine, konca, gumba i ostalih dodataka. Za Vas smo pripremili komplet bluze i pregače u bijeloj boji s hlačama na pepito uzorak i pripadajućom kapom.

Bluza Step One

Univerzalna Step One bijela bluza za muškarce i žene. Čvrsta i izdržljiva tkanina od 100% pamuka. Dvostruko zakopčavanje s gumbima u pripadajućoj bijeloj boji. Jednostavni dizajn i kroj. Široki rukavi koji se mogu zavrnuti do željene visine. Veliki izbor veličina od 2XS do 4XL. 

Hlače Step One pepito

Step One hlače pepito uzorka sakriti će eventualne mrlje koje se mogu pojaviti tijekom radnog dana. Tkanina od 100% pamuka može se sigurno prati na 60*C u perilici za rublje. Rastezljiva elastična traka oko struka omogućiti će neometano kretanje. Veliki raspon dostupnih veličina od 2XS do 4XL. Hlače su dostupne i s uzorkom na prugice.

Kapa Bill

Kako kosa slučajno ne bi zalutala na jelo važno je nošenje kape Bill. Tradicionalna kuharska kapa Bill u kombinaciji materijala od 35% pamuk i 65% poliester.

Marama Liz

Kratka šilt kapa Liz s maramom koja se veže sa stražnje strane. Univerzalna veličina kape koja se može prilagoditi. Kratka šilt kapa od izdržljivog PVC materijala presvučen tkaninom kombinacije pamuka i poliestera. Veliki izbor boja: bijela, crna, smeđa, boja vina i bež. 

 

Zbog idealne kombinacije kvalitete i cijene Step One kolekcija za profesionalne kuhare oduševiti će i one najzahtjevnije. Pogledaj i ostale proizvode iz HoReCa asortimana.

Author Eurosafe