Predstavljamo novu Fusion kolekciju koja će zasigurno biti favorit proljetno/ljetne sezone 2022.

Naša preporuka: Lagano radno odijelo Fusion opravdana je zbog modernog dizajna, mnogo multifunkcionalnih i višedimenzionalnih džepova te dvostrukih šavova. Sve ove prednosti i još mnogo toga čine ovu kolekciju best-buy.

Radna bluza Fusion

Moćna radna bluza Fusion u kontrastno crno-sivoj boji. Materijal je 100% massua pamuk koji se posebno koristi za izradu radne odjeće. Bluza ima skriveni patenti zatvarač i visoki ovratnik s utisnim gumbom koji štiti od vjetra. Sve vaše osobne stvari stati će u trodimenzionalne džepove na prsima. 

Radne hlače Fusion

Radne hlače Fusion s velikim omčama za remen ravnomjernije će rasporediti teret prilikom korištenja remena s alatom. Veliki džepovi s čičak zatvaračem na prednjoj, bočnoj i stražnjoj strani. Bilo da se penjete po ljestvama, radite u skučenim prostorima ili utovarujete teret, ove hlače omogućuju apsolutnu slobodu kretanja. 

Treger hlače Fusion

Dodatna funkcionalnost treger hlača Fusion su prilagodljive elastične naramenice s kopčama i elastični struk. Fleksibilni i praktični džepovi na prsima, bedrima, bočnoj i stražnjoj strani. Hlače s naramenicama Fusion stvorene za radnika koji je stalno u pokretu.

Bermude Fusion

Fleksibilne i izdržljive Fusion bermude s kojima ćete lakše proći kroz naporni radni dan. Učinkovit dizajn džepova omogućuje lagan pristup bočnim i stražnjim džepovima. Veliki izbor boja i veličina. 

Ako Vam se sviđala naša preporuka: Lagano radno odijelo Fusion zapratite i naše ostale preporuke koje redovito objavljujemo.