Pitate se što nositi na posao po ljeti? Zbog udobnosti sve više ljudi bira kratke radne hlače. 

Izabrali smo top 4 najboljih kratkih radnih hlača za ljetno razdoblje. Lagani i prozračni materijali hladiti će vas za vrijeme toplih mjeseci i pružati vam odgovarajuću zaštitu. Obratite pozornost na dodatne funkcionalnosti koje imaju određeni artikli kao što su umetci za koljena, višenamjenski džepovi i reflektirajući elementi. 

Pogledajte naš izbor top 4 kratkih radnih hlača i odaberite one koje najviše odgovaraju vašim potrebama.

Rimini Summer

Radne bermude Rimini Summer s elastičnim trakama sa strana i petljama za pojas oko struka. Zatvaranje s patentnim zatvaračem i metalnim gumbom. Najveća udobnost nošenja uz tkaninu od 100% pamuka i elastičnim umetkom na struku.. Džepovi različite dubine i veličine na prednjoj, bočnoj i stražnjoj strani dovoljni su za sve alate i ostale stvari koje želite imati u blizini. Veliki izbor boja i veličine u rasponu od XS do 5XL.

Caracas

Bermude Caracas s izdržljivom ripstop tkaninom ojačana trostrukim šavovima. Petlje za pojas oko struka i rastezljiva elastična traka. Veliki i prostrani džepovi od kojih su dva klasična prednja džepa, jedan bočni džep i dva stražnja džepa. Reflektirajuće trake na stražnjem džepu. Dostupne boje: mornarsko plava, siva i crna. 

Sandiego

Kraće bermude Sandiego sa šavovima u kontrastnim bojama. Veća udobnost uz bočnu rastezljivu elastičnu traku. Petlje za pojas oko struka za postavljanje remena. Višenamjenski džepovi. Dva prednja džepa, dva bočna i dva stražnja prostrana džepa. Reflektirajuće trake na stražnjem džepu. Dostupne boje: mornarsko plava, siva, crna.

Summer tech

Summer Tech bermude s materijalom od 100% gabardine pamuka koji je iznimno lagan i hladi vašu kožu. Dodatne funkcionalnosti kao što su ojačane trake i dvostruki šavovi osiguravaju otpor pri savijanju i produžuju vijek trajanja materijala. Kratke hlače u skladu su s normom EN ISO 13688. Razne dostupne boje: kraljevskoplava, mornarskoplava, siva i druge.

 

Ipak ne želite kratke radne hlače? Pogledajte klasične hlače od lakšeg materijala kao što su radne hlače Worker Stretch ili radne hlače Fusion.